Skip to content

DiBond

Di Bond. Το κορυφαίο υλικό επικόλλησης και παρουσίασης φωτογραφιών.
To πάχος τoυ 3mm (φωτο 02) το κάνει σχεδόν αόρατο και όμως τελείως άκαμπτο ακόμη και στη μεγαλύτερη δυνατή διάσταση των 1,50 χ 3,00μ.

Στην πίσω πλευρά μπαίνουν ράβδοι ανάρτησης 2 ή 4 ανάλογα με το μέγεθος, (φωτο 01) που λειτουργούν ταυτόχρονα και σαν αποστάτες απομακρύνωντας 1εκ την φωτογραφία από τον τοίχο (φωτο 03).

Η πλαστικοποίηση, στην μπροστινή πλευρά, η φωτογραφία προστατεύται από γραντζουνιές, δακτυλιές, χτυπήματα και γίνεται τελείως αδιάβροχη.

Forex-PVC

Υλικό επικόλλησης από μαύρο PVC πάχους 5 χιλ. που στην πίσω πλευρά τοποθετούνται ράβδοι αλουμινίου που το καθιστούν άκαμπτο και το απομακρύνουν από τον τοίχο κατα 1,5 εκ. Πλεονέκτημα το μαύρο πλαϊνό (σόκορο) και το μικρό βάρος. Είναι μια παρόμοια εφαρμογή με το Dibond αλλά πιο οικονομική.

Υγρό Plexiglass

Ένα μοναδικό προϊόν που δίνει ένα πρωτόγνωρο αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής. Κατάλληλο για αρχεία με μεγάλη ανάλυση, πολύ λεπτομέρεια και βαθειά χρώματα. Το τελικό αποτέλεσμα παρότι έχει μόνο μερικά χιλιοστά πάχος δίνει τόσο βάθος που κάνει την εκτύπωση 3D. Είναι τελείως αδιάβλητο στον χρόνο, στο νερό και στην ηλιακή ακτινοβολία. Μεγάλο πλεονέκτημα είναι το μικρό του βάρος που καθιστά την εφαρμογή του εφικτή και σε πολύ μεγάλα μεγέθη.

Κορνίζες

Ξύλινες κορνίζες ιταλικής προέλευσης σε πολλά σχέδια και στυλ. Προτείνουμε ένα καθαρά φωτογραφικό προφίλ, λιτό και στιβαρό, βάθους 3,2 εκ. και πλάτους (πρόσωπο) 2 εκ. Διατίθεται σε λάκα ματ μαύρη, άσπρη, καφέ, βέγκε και φυσικό ξύλο. Υπάρχει η δυνατότητα να προστεθεί πασπαρτού μουσειακών προδιαγραφών σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Μπορεί να μπει και τζάμι ματ πάχους 2 χιλ. χωρίς ουσιαστική απώλεια στην τονικότητα της φωτογραφίας και έχει το πλεονέκτημα ότι δεν γυαλίζει και δεν αντανακλά τον υπάρχοντα φωτισμό.

Kappa Fix

Kappa Fix. Το γνωστό και παλαιότερα μοναδικό υλικό επικόλλησης φωτογραφιών.
Ενα ελαφρύ υλικό που κόβεται εύκολα αλλά και σκεβρώνει σκετικά εύκολα, ειδικά στις μεγάλες διαστάσεις. Υπάρχουν δύο ποιότητες αναλόγως της εφαρμογής και της τιμής.

K-FIX με γκρίζο εσωτερικό χρώμα. Με ρινίσματα αλουμινίου στο εσωτερικό του για μεγαλύτερη διάρκεια στον χρόνο.

Διατίθεται σε δύο βασικά πάχη 5mm και 10mm αναλόγως με την εφαρμογή.

K-LINE με λευκό εσωτερικό χρώμα. Κατάλληλο για εφαρμογές μικρών διαστάσεων και σύντομου χρονικού διαστήματος. Διατίθεται σε δύο βασικά πάχη 5mm και 10mm ανάλογα με την εφαρμογή.
 
Παραδίδεται με ειδικό γαντζάκι (κεντρική φώτο) ανάρτησης που μπαίνει πίσω από την εκτύπωση για να μην φαίνεται.

Yπάρχει και η επιλογή του Foam Board με μαύρο εσωτερικό και πάχος 10 χιλιοστά για πιο ωραίο αποτέλεσμα.

Στις μεγάλες διαστάσεις προστίθενται τρέσες στην πίσω πλευρά για σταθερότητα και διάρκεια στον χρόνο. Είναι μια οικονομική λύση για εκθέσεις με καθαρά φωτογραφικό αποτέλεσμα. Πλεονέκτημα το μειωμένο βάρος αλλά μειονέκτημα η ευαισθησία στα χτυπήματα. Παραδίδεται με άγκιστρο ανάρτησης.

Plexiglass

Plexiglass, όπως έχει επικρατήσει να αποκαλείται το ακρυλικό αυτό υλικό, είναι ένα διαφανές θερμοπλαστικό που συχνά χρησιμοποιείται αντί του γυαλιού λόγω του ότι είναι ελαφρύτερο και ανθεκτικότερο από αυτό. Λόγω της διαφάνειας του μπορεί να δώσει λύσεις εκεί που άλλα υλικά δεν έχουν τη δυνατότητα

Διατίθεται σε δύο πάχη:
3mm Plexiglass + 3mm Μαύρο PVC + Ράβδους Ανάρτησης
και
8mm Plexiglass + 3mm Μαύρο PVC + Ράβδους Ανάρτησης

Η φωτογραφία κολλιέται πίσω από το plexiglass με ειδικό αόρατο φίλμ διπλής όψεως. Χαρίζει ένα εντυπωσιακά τρισδιάστατο αποτέλεσμα.

Passepartout

Πασπαρτού, που όπως λέει το όνομα του ταιριάζεισε όλα. Όταν το κλασσικό γίνεται μοντέρνο. Η καθαρά φωτογραφική έννοια του περιγράμματος- πλαισιώματος της φωτογραφίας σε μια πιο σύγχρονη λιτή εφαρμογή. Με αυτό τον τρόπο τα Fine Art χαρτιά αναδεικνύονται ακόμα περισσότερο και η φωτογραφία έρχεται σε άμεση επαφή με τον θεατή. Με τη χρήση του μπορούμε να ξεφύγουμε από τις κλασσικές φωτογραφικές διαστάσεις.

Τεράστια ποικιλία χρωμάτων και επιφανειών χωρίς κορνίζα και χωρίς τζάμι αλλά έχοντας πάντα την δυνατότητα να προστεθούν αργότερα αποτελώντας έτσι μια εναλλακτική και οικονομική λύση για εκθέσεις και παρουσιάσεις.

Πασπαρτού πάχους 2 mm κομμένο φάλτσο με λευκό εσωτερικό και κολλημένο σε χαρτόνι ή MDF 4 mm. Το πλάτος του πασπαρτού μπορεί να είναι από 2,5 εκ,5 ή 7,5 εκ σε κάθε πλευρά. Τελικές διαστάσεις από 25Χ35 εκ. έως 70Χ100 εκ.

MDF

Υψηλής ποιότητας MDF με πάχος 6 ή 7 χιλιοστά, ανάλογα με την διάσταση της εκτύπωσης με μαύρο πλαϊνό (σόκορο). Ενδείκνυται για επικολλήσεις Fine Art χαρτιών για μια πολύ καλλιτεχνική παρουσίαση. Πλεονέκτημα η στιβαρότητα και η αντοχή στα κτυπήματα αλλά μειονέκτημα το αυξημένο βάρος σε σχέση με το K-Fix ή το Foam. Παραδίδεται με άγκιστρο ανάρτησης.

Back To Top